Σάββατο 4 Ιουλίου 2009

Δημιουργία και Θεϊκό σχέδιο

Περίληψη της Δημιουργίας

Κατά την δημιουργία ο Θεός αποφάσισε όλα όσα είχαν να κάνουν με την ΑΡΝΗΣΗ των πλασμάτων να αποδεχθούν τις εντολές αγάπης που έθεσε. Πριν ξεκινήσω θα αναφέρω περιληπτικά το σύνολο της Δημιουργίας μέχρι την δημιουργία του ανθρώπου καθώς και να προσδιορίσω χρονικά τα γεγονότα.

Περίπου 10 εκατομμύρια πριν ξεκίνησε η Δημιουργία με τον Λόγο του Θεού να λέει γενηθήτω φως και να γίνεται. Στη συνέχεια έπλασε τους τρεις Αρχαγγέλους και ακολούθησαν οι 12 Πρωτοπρεσβύτεροι και οι 24 Πρεσβύτεροι. Ακολούθησε η πλάση των πλασμάτων που ονομάζονται Πτερωτά και έπειτα στη σειρά ακολούθησαν τα Μετάρσια, τα Πολυόμματα και τα Εξαπτέρυγα. Συνολικά τα πλάσματα αυτά αριθμούν 112 χιλιάδες από κάθε κατηγορία.

Συνολικά δηλαδή 448.000 άτομα εκτός των αγγέλων τα οποία είναι αθάνατα αφού η ύλη που συνθέτει το σώμα τους πηγάζει από το Φως που περιβάλει τον Θεό και είναι ορατό σαν φωτεινή ομίχλη από όσους έχουν συναντηθεί με Αυτόν. Μερικοί νομίζουν ότι είναι το Άγιο Πνεύμα αλλά δεν είναι αυτό αφού το Άγιο Πνεύμα είναι ο ΝΟΥΣ του Ενός Θεού πλέον αφού Πατήρ, Υιός και Άγιο Πνεύμα συνθέτουν την ΜΙΑ ΘΕΟΤΗΤΑ την Αγία Τριάδα. Σκέφτονται και λειτουργούν ΕΝΙΑΙΑ με ΕΝΑ ΝΟΥ δηλαδή ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ και ΜΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ενέργεια από όποιον από τους δύο ενεργεί κάθε φορά. Δηλαδή συμβασιλεύουν και ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΠΟΤΕ.

Στη συνέχεια είχε σκοπό ο Θεός να χρησιμοποιήσει τους πάντες για να ολοκληρώσει το σχέδιό Του αλλά περίπου 70 χιλιάδες των πλασμάτων εκτός των Αγγέλων αποστάτησαν καθώς και ο ένας Αρχάγγελος ο γνωστός Εωσφόρος. Από αυτά αμέσως μετά την σταύρωση και αφού είδαν την ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΑΓΑΠΗ του Κυρίου επέστρεψαν κοντά στον Θεό οι 65.000 περίπου και σήμερα είναι αποστατημένα περίπου τρεις χιλιάδες άτομα. Κάθε 28 ημέρες του ανθρώπου η Αγία Τριάδα επισκέπτεται τον Τόπο Εξορίας όπου τοποθετήθηκαν ΟΛΟΙ αμέσως μετά την Σταύρωση του Κυρίου όταν ο Εωσφόρος του "άγγιξε την πτέρνα" ενώ Εκείνος τον ΣΥΝΕΤΡΙΨΕ και τον εξόρισε μαζί με όσους τον ακολουθούσαν. Συνεχώς επιστρέφουν Μετανοημένα όντα και έτσι ο αριθμός συνεχώς μικραίνει και αυτός είναι και ο σκοπός της επίσκεψης αυτής. Η Αγία Τριάδα παρακαλεί και ΔΕΝ ΔΙΑΤΑΖΕΙ την επιστροφή και Μετάνοια όλων στα πλαίσια της ελευθεροβουλίας που έχει ορίσει ότι πρέπει να υπάρχει. Όσο πλησιάζει η ώρα του αιωνίου ύπνου τόσο περισσότεροι θα επιστρέφουν.

Τα δαιμόνια όσο πλησιάζει η ώρα της Δευτέρας Παρουσίας την οποία γνωρίζουν ΑΚΡΙΒΩΣ χρονικά πότε θα συμβεί, όλο και περισσότερα θα Μετανοήσουν και τελικά θα μείνουν ΜΟΝΟ 73 άτομα από τις τέσσερις κατηγορίες πλασμάτων που κακώς ονομάζονται δαιμόνια. Αυτά τα 73 άτομα θα κοιμηθούν ΑΙΩΝΙΩΣ και ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ και ανά αιώνες αιώνων θα τους ξυπνά ο Θεός προσπαθώντας να τους πείσει να έχουν Μετάνοια κάποια στιγμή. Έχει ήδη λεχθεί από τον Πατέρα όλων ότι από τα 73 άτομα κάποιοι θα έχουν την πολυπόθητη Μετάνοια κάποια στιγμή αιώνες αιώνων αργότερα αφού η ζωή είναι γλυκιά. Ο Θεός ΔΕΝ ΕΙΠΕ ακόμη πόσοι είναι αυτοί που θα μείνουν τελικά σε κατάσταση ύπνου αλλά είπε ότι ΔΕΝ ΘΑ ΣΩΘΟΥΝ όλοι αν και είναι αυτή η επιθυμία Του.

Αυτοί οι άνθρωποι που δεν αξίζουν σωτηρία ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ από τον ΕΝΑ Άγγελο από τους δύο που αποστάτησαν και δεν προσμετράτε και δεν περιπαίζονται από τους κακόψυχους που έχουν αποστατήσει και έχουν αρνηθεί την ΑΓΑΠΗ που είναι ο Πατέρας και Δημιουργός τους. Σε εκατό χρόνια περίπου ο Άγιος Βενιαμίν θα επιστρέψει αφού από ντροπή αλλά και εξύψωση εαυτού όπως έχουμε περιγράψει ήδη μένει εκεί και προστατεύει.

Οι ψυχές αυτές έζησαν την κόλαση και θα ζήσουν ακόμη εντονότερη κατάσταση όταν επιστρέψει ο Άγιος Βενιαμίν και πάψει να προστατεύει αναγκαστικά.

Τα αίτια που ζουν αυτήν την κόλαση τα άτομα αυτά θα περιγραφούν σε άλλο κεφάλαιο στη συνέχεια.

Με όσους απέμειναν συνέχισε την δημιουργία ορίζοντας Αυτός και εκτελούσαν οι υπόλοιποι με αρχηγούς πλέον τους δύο Αρχαγγέλους. Όρισε τις αποστάσεις μεταξύ των γαλαξιών και το ηλιακό σύστημα στο οποίο θα γεννιόνταν οι κατώτερες μορφές ζωής.

Στη συνέχεια ανέλαβε ο ίδιος και έπλασε τις πρώτες μορφές ζωής με τα ζώα τεραστίων διαστάσεων καθώς και τους μικροοργανισμούς στους οποίους έδωσε την δυνατότητα να προσβάλλουν τους ανώτερους Οργανισμούς. Τελευταία πήρε τον πηλό και έπλασε τον άνθρωπο όπως νωρίτερα είχε πλάσει τα ζώα στα οποία έδωσε ζωή ΜΟΝΟ με τον Λόγο Του.
Στον άνθρωπο ήθελε να δώσει αθανασία και έτσι του έδωσε ζωή με την Πνοή Του η οποία αποτελεί την ψυχή του ανθρώπου και ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΕΨΕ να τον προσβάλουν οι μικροοργανισμοί.

Τα παραπάνω έχουν τελεστεί σε διάστημα έξι ημερών αλληγορικά αφού σε έξι στάδια ολοκληρώθηκε η Δημιουργία τα οποία είναι αυτά που περιγράφονται στο βιβλίο της Γεννήσεως.

Η εξαφάνιση των δεινοσαύρων

Επειδή πολλά έχουν γραφεί για την χρονολόγηση της εξαφάνισης εδώ θα προσδιορίσω ΑΚΡΙΒΩΣ την χρονολόγηση της εξαφάνισης καθώς και τα αίτια που επιτράπηκε η τεράστια καταστροφή από τον κομήτη που επιτράπηκε να συγκρουστεί με την ΓΗ.

Πριν από 4.117.114 χρόνια του ανθρώπου ΑΚΡΙΒΩΣ (η χρονολόγηση αναφέρεται για το έτος 2009) έγινε η περιβόητη σύγκρουση της Γης με τον κομήτη. Επιτράπηκε για να εξαφανιστούν τα τεράστια ζώα που ο άνθρωπος ονόμασε δεινόσαυρους για να αποκατασταθεί μια νέα ισορροπία στον πλανήτη μέχρι να έρθει η ώρα να πλαστεί ο άνθρωπος.

Η εξαφάνιση των ζώων αυτών γεννάει μια απορία.

Γιατί τα έπλασε ο Θεός αφού ΠΡΟΓΝΩΡΙΖΕ ότι θα επιτρέψει την εξαφάνιση αυτών;

Η απάντηση είναι απλή και έχει να κάνει με τις παρεξηγήσεις που θα προέκυπταν στο μέλλον από τον άνθρωπο με αφετηρία την νηστεία και τις υπερβολές αυτής καθώς και τις ΑΝΟΗΤΕΣ θεωρήσεις ότι τα ζώα έχουν ψυχή όταν έχει λεχθεί κατά κόρον ότι αυτό δεν συμβαίνει.

Τόσο οι υπερβολές στην νηστεία όσο και η θεώρηση ότι τα ζώα έχουν ψυχή έχουν αφετηρία στα χρόνια της Παλαιάς Διαθήκης και προέρχονται από ψεύδη που δόθηκαν στον άνθρωπο από τα πλάσματα που αποστάτησαν.

Τα περισσότερα από αυτά έχουν ζωικές μορφές και έτσι δείχνοντας αγάπη στις κατώτερες αυτές μορφές ζωής θέλησαν να τα αθανατοποιήσουν κοντράροντας και πειράζοντας τον δημιουργό και φυσικά αγνοώντας τις ΔΥΟ ΕΝΤΟΛΕΣ που αρχικά είχε δώσει και που είναι και οι δύο που αναγράφονται και στην Καινή Διαθήκη.

Αυτές είναι:

"Αγάπα τον Δημιουργό σου και Θεό σου όπως τον εαυτό σου"

και

"Αγαπάτε αλλήλους".

Έτσι σηματοδότησε και ΕΠΕΤΡΕΨΕ την θανάτωση των ζώων για λόγους τροφής και όχι μόνο, αφού και ο ίδιος δεν λυπήθηκε να εξαφανίσει τα τεραστίων διαστάσεων είδη τα οποία έπλασε ευθύς εξαρχής θνητά.

Ομοίως και στην νηστεία όρισε ότι δεν είναι δυνατόν να αμαρτάνει ένα μωρό όταν πρέπει να τραφεί για να ζήσει.

(Είναι αυτονόητο ότι τα παραπάνω εύκολα παρερμηνεύονται από όσους δεν έχουν σχετική γνώση και έτσι είναι προτιμότερο να ρωτά ο καθένας τον Πνευματικό του για θέματα νηστείας κυρίως).


Το θεϊκό σχέδιο

Πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται για ποιους λόγους ο Θεός κατέστρεψε πόλεις δημιούργησε σεισμούς και καταποντισμούς με κορύφωση τον κατακλυσμό. Ταυτόχρονα τίθεται η ερώτηση πως είναι ΑΓΑΠΗ ο Θεός όταν σκοτώνει ανθρώπους.Η απάντηση είναι απλή.

Ο Θεός είναι ζωοδότης. Έχει ορίσει την πτώση του ανθρώπου στην θνητή κατάσταση όταν τον δημιούργησε ΑΘΑΝΑΤΟ. Αν δεν τον ήθελε αθάνατο θα τον δημιουργούσε από την αρχή θνητό και στην κατηγορία των ζώων. Έτσι και επειδή υπάκουσε σε αποστατηθέντα άτομα αλλά και γιατί επέλεξε πολλές φορές το μίσος από την αγάπη όρισε την θνητότητα αρχικά για να δείξει την σοβαρότητα μιας ανυπακοής αλλά και την ΥΣΤΑΤΗ ΤΙΜΩΡΙΑ για την ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ που θα υπάρχει μετά την Δευτέρα Παρουσία. Τότε όρισε να δώσει την αιώνιο ζωή σε όσους έχουν δείξει σημάδια αγάπης και Μετανοίας σύμφωνα με όσα έχουν οριστεί με τις δύο Διαθήκες και ειδικά με την Καινή που συμπλήρωσε και ολοκλήρωσε την συμφωνία ΑΓΑΠΗΣ και ΑΙΩΝΙΟΥ ΖΩΗΣ.

Οι αποστασίες

Ο Θεός προγνώριζε ότι θα γίνουν αποστασίες. Έτσι για αιώνες αιώνων δεν προχωρούσε στην δημιουργία και σκέφτονταν πόσο σκληρός θα αναγκαστεί να γίνει για να καταφέρει τελικά και να δημιουργήσει μια ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ανάμεσα σε άτομα διαφορετικών ειδών και δυνάμεων που αναγκάστηκε να αποφασίσει αν και ήθελε ευθύς εξαρχής να πλάσει άτομα ΙΣΟΤΙΜΑ και ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΙΣΑ.

Έτσι επέλεξε να αποδώσει τιμές και δυνάμεις ανάλογα με το ύψος αγάπης και ταπεινότητας των πλασμάτων που δημιουργούσε τα οποία από την αρχή έπλασε με συγκεκριμένες δυνάμεις σε κατηγορίες και ΟΡΙΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ την άνοδο όσων αγαπούν ΑΛΗΘΙΝΑ και δεν πράττουν ΚΑΝΕΝΑ κακό. Η ανισότητα αυτή και η άνοδος με την επιλογή της αγάπης έδειχνε τον δρόμο ΑΝΟΔΟΥ προς όλους ακόμη και αυτούς που δεν φρόντιζαν να αποβάλλουν κάθε ιδιοτέλεια.

Η ελευθεροβουλία και η ελευθερία

Ο Θεός όρισε από την αρχή ότι θα υπάρχει ελευθεροβουλία. Δεν ήθελε υποχείρια όντα που να τα διατάζει αλλά όντα να είναι ταγμένα στο καλό του κοινωνικού συνόλου που αποτελούν και να αποδώσουν αγάπη ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥΣ και ΟΧΙ όντας σε διατεταγμένη υπηρεσία. Όπως έχω ήδη αναλύσει στο κεφάλαιο της Ιεραρχίας οι Άγγελοι που λαμβάνουν την ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΤΙΜΗ ανακοινώνουν ότι τίθενται ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥΣ στην υπηρεσία του Θεού και αναλαμβάνουν τις αποστολές αγάπης.

Η ελευθεροβουλία παραβιάστηκε ΚΑΤΑ ΚΟΡΟΝ από τα αποστατηθέντα πλάσματα κατά τα χρόνια της Παλαιάς ΚΑΙ ΜΟΝΟ Διαθήκης. Επειδή οι άνθρωποι δεν ήθελαν να πράξουν κακό τους δίνονταν έντονη θέληση προς την κατεύθυνση αυτή καθώς και άμεση ενέργεια σε πολλές των περιπτώσεων. Στις περιπτώσεις που οι άνθρωποι δεν λειτουργούσαν αυτοβούλως χρεώθηκαν τον ελάχιστο Μισθό Αμαρτίας που ήταν ανάλογα με την περίπτωση το 10% ή το ένα εκατομμυριοστό σε περιπτώσεις πλήρους ελέγχου επειδή απλά δεν είχαν όση προσευχή απαιτούνταν για να τους προστατέψει.

Κάπου εδώ θέλω να τονίσω ότι στα χρόνια που ακολούθησαν της Σταύρωσης ΟΥΔΕΜΙΑ δαιμονική επιρροή υπάρχει αφού έχει τοποθετηθεί Φύλακας Άγγελος αλλά και έχει οριστεί η εξορία από την οποία ΚΑΝΕΙΣ δεν φεύγει αφού αν το πράξει θα οδηγηθεί στον Τριγμό των Οδόντων. Από φόβο ΚΑΝΕΙΣ δεν φεύγει από εκεί.

Πολλοί Ιερείς ξεχνούν τον ορισμό του Φύλακα Άγγελου και καταφεύγουν σε εξορκισμούς καθώς και σε ΑΔΙΚΗ κατηγορία των δαιμόνων για Αμαρτήματα που πράττουν ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ. Ορθό είναι να εντείνουν τους αγώνες κατά της Αμαρτίας με ΜΟΝΟ ΟΠΛΟ την ΠΡΟΣΕΥΧΗ. Η συνοδεία με την Νηστεία της προσευχής ΑΠΟΔΙΔΕΙ τα μέγιστα στους σχετικούς Πνευματικούς αγώνες.

Ελευθερία πλήρης ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Προγνωρίζοντας ο Θεός ότι θα πλάσει άτομα που θα επιλέξουν να υπηρετούν το μίσος το οποίο συνυπάρχει στις αισθήσεις ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΛΑΣΜΑΤΩΝ όρισε κάποιους ελάχιστους περιορισμούς με τους οποίους θα ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΝ οι ψυχές επιλέγοντας αρχικά την ΥΠΑΚΟΗ. Ταυτόχρονα δίδαξε ΣΕ ΟΛΟΥΣ με πιο τρόπο θα πολεμήσουν τις αδυναμίες της ψυχής τους τις οποίες έπρεπε να πολεμήσει και ο ίδιος και να επιλέξει ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ και να μην καταστρέψει όποιον του αντιστέκονταν. Στα πλαίσια αυτά παρουσίασε πολλές φορές στα χρόνια της Παλαιάς διαθήκης ενδείξεις μίσους αφού εκτέλεσε εν ψυχρό ανθρώπους για παραδειγματισμό.

Όταν έπαιρνε μια ζωή ανθρώπου ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΑΘΑΝΑΤΟΥ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ φρόντιζε και οδηγούσε ο ίδιος τις ψυχές στον χώρο όπου θα έμεναν μέχρι την Σταύρωση αρχικά και μέχρι την Δευτέρα Παρουσία τελικά οπότε και θα τους δώσει και πάλι την αθανασία δηλαδή την αιώνιο ζωή.

Στα πλάσματα που έπλασε ευθύς εξαρχής αθάνατα ζήτησε από αυτά να Μετανοήσουν όσα αποστάτησαν και όρισε ότι ΠΟΤΕ δεν θα έχουν δεύτερη ευκαιρία. Είναι ιδιαίτερα αυστηρός με αυτά γιατί τα έδωσε ευθύς εξαρχής την ΦΩΤΙΣΗ και τις δυνάμεις να επιλέξουν την αγάπη και όσοι επέλεξαν να χλευάζουν τον Δημιουργό και να αυτοεξυψωθούν ως θεοί θα ΚΟΙΝΗΘΟΥΝ ΑΙΩΝΙΩΣ και αιώνιος ύπνος σημαίνει ΘΑΝΑΤΟΣ. Η ψυχή είναι ΑΘΑΝΑΤΗ και έτσι ο Θεός θα κλαίει αιωνίως όσους επιλέξουν να μην έχουν Μετάνοια αφού είναι αναγκασμένος να ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ όλους τους άλλους.

Η Τιμωρία των ανθρώπων

Η δεύτερη ευκαιρία θα δοθεί σε όσους έχουν περάσει την κόλαση και έχουν δοκιμάσει το ΠΥΡ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΟΝ αφού μετά την πρώτη Τιμωρία έχουν δείξει σημάδια Μετανοίας στον χώρο εξορίας όπως έχει ήδη εξηγηθεί και αναφερθεί.

Ομοίως για λόγους δικαιοσύνης θα δοθεί η δεύτερη ευκαιρία στους αυτοκτονούντες όπως έχει προλεχθεί σε ειδικά αφιερωμένο κεφάλαιο.

Ας επιστρέψουμε στην Τιμωρία του ανθρώπου την οποία θα αναλύσουμε διεξοδικά.
Αρχικά όρισε την θνητότητα την οποία θα ζήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ έτσι ώστε να γνωρίζουμε ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί ο Θεός ΚΑΙ ΜΟΝΟ με τον λόγο Του να μας αφανίσει. Αυτό θα συμβεί ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝ προκαλέσουμε την Οργή Του.

Στη συνέχεια αν και ΣΥΧΝΑ αναγκάζονταν να εκδιώξει τα αποστατηθέντα άτομα που παρουσιάζονταν στον άνθρωπο παρουσιάζονταν φαινόμενα να δηλώνουν ΤΥΦΛΗ υποταγή στην κακοψυχία που τους οδηγούσαν αυτά. Συχνά για να σώσει κάποιους αναγκάζονταν και ΑΦΑΙΡΟΥΣΕ ΖΩΕΣ στα χρόνια της Παλαιάς Διαθήκης και ΟΡΙΖΕ εκτός από ΔΙΠΛΟΥΣ όλους τους Μισθούς που δικαιούνταν τα άτομα που ΑΔΙΚΟΥΝΤΑΝ από την ΑΦΑΙΡΕΣΗ ζωής όριζε και επιπλέον Μισθούς για όσα άτομα Μετανοούσαν από ΦΟΒΟ μην τους πάρει ο Θεός. Παρόμοια φαινόμενα παρουσιάστηκαν στα χρόνια της Καινής Διαθήκης όταν αφαιρέθηκε απότομα ζωή από κάποιους που ΔΕΝ ΑΞΙΖΑΝ σωτηρία αφού είχαν προηγηθεί προσευχές ανθρώπων με δάκρυα ψυχής για την σωτηρία αυτών.

Η πιο γνωστή περίπτωση είναι του Αρείου για την Καινή Διαθήκη ενώ για την Παλαιά υπάρχει πληθώρα παραδειγμάτων.

Στην περίπτωση καταστροφής πόλεων καθώς και του κατακλυσμού δόθηκαν ΔΙΠΛΟΙ όλοι οι Μισθοί ΑΓΑΠΗΣ του Θεού.

Ο κατακλυσμός

Η καταστροφή αυτή επιτελέστηκε για δύο λόγους:

Ο πρώτος λόγος ήταν η σωτηρία ΟΛΩΝ των πλανεμένων ψυχών από τα δαιμόνια και ο δεύτερος αφορούσε τις εκ νέου συνθήκες δημιουργίας κοινωνίας της αγάπης από τον Νώε και τους υιούς του που αποτελούσαν ότι πιο αγνό διέθετε η τότε κοινωνία. Επειδή δεν ήταν οι μόνοι οι υπόλοιποι έλαβαν ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΔΙΚΑΙΑ όπως είχε ορίσει αρχικά ο Θεός αλλά και όπως θα όριζε ο Κύριος αμέσως μετά την Σταύρωση Αυτού. Επίσης ΟΛΕΣ οι ΑΔΙΚΑ αφαιρεθέντες ψυχές έλαβαν τα δέοντα όπως αναφέρθηκε ήδη.

ΣυμπερασματικάΕίναι ολοφάνερο λοιπόν ότι ο Θεός όρισε την Τιμωρία για όλους αλλά και την χάρη για όσους δεν παρουσιάζουν Μετάνοια με στόχο αργά ή γρήγορα να τους οδηγήσει σε αυτή για να δημιουργηθούν εκείνες η προϋποθέσεις όπου η ΤΕΛΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ θα έχει τα πιο γερά θεμέλια. Εκεί μάλιστα θα διαφυλάσσει την ηρεμία και αγάπη όλων με την απειλή της ύστατης Τιμωρίας του Τριγμού των Οδόντων όπου όποιος την δεχθεί θα ξέρει ότι εκεί θα παραμείνει για ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟ χρονικό διάστημα κατά το οποίο θα πρέπει να ζητά επίμονα και με προσευχή την επιστροφή αλλά έχοντας ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ η ψυχή του από τα 11 στάδια που πρέπει να περάσει θα είναι ΜΟΝΟ δική του επιλογή η Τιμωρία αφού θα έχει την Φώτιση και την γνώση και δεν θα υπάρχουν πλέον τα ελαφρυντικά της αγνοίας που υπάρχουν σε πολλούς τώρα.

Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι πρώτοι που θα οδηγηθούν στην ΥΣΤΑΤΗ ΤΙΜΩΡΙΑ θα είναι από το πρώτο Αξίωμα των Λαϊκών το οποίο λαμβάνεται κυρίως με την διατήρηση της αγνότητας τόσο από άντρες όσο και από γυναίκες. Υπάρχουν Ιερείς και Μοναχές αλλά και οι κακώς χειροτονηθείσες Ιέρειες ακόμη και στην ΠΑΝΑΘΛΙΑ περίπτωση του Δωδεκάθεου που υποβιβάζονται σε αυτή το Αξίωμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην περίπτωση των αλλόθρησκων και των αιρέσεων όσο πιο διαστρεβλωμένη είναι η Αλήθεια τόσο δυσκολότερο είναι να αναλάβει κάποιος ή κάποια τα Αξιώματα που λαμβάνουν δικαιωματικά οι Ιερείς αλλά και τα πρώτα δύο των Λαϊκών.
Η έβδομη Τάξη των Λαϊκών επίσης θα παρουσιάσει άτομα που θα παρουσιάσουν ανυπακοή και θα Τιμωρηθούν και θα είναι από όσους μόλις και μετά βίας σώζονται.

Η αναρρίχηση στην Ιεραρχία της αιωνίου ζωής

Η αναρρίχηση στην Ιεραρχία της αιωνίου ζωής θα γίνεται ανά διακόσια έτη για όσους δικαιούνται να αναρριχηθούν αφού κάποιες επιλογές τους, τους υποβίβασαν σε Τάξεις Κυρίως λόγω απουσίας Εξομολόγησης αλλά και Θείας Μετάληψης καθώς και πολλοί πολέμαρχοι που διάλεξαν να δολοφονούν για να μας δώσουν εμάς αλλά και άλλους λαούς την ελευθερία. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι ο Μέγας Αλέξανδρος που ΔΕΝ ΗΤΑΝ πολεμοχαρής αλλά ήθελε την εξαφάνιση του κινδύνου από τους Πέρσες της εποχής εκείνης αλλά και ο Κολοκοτρώνης και τέλος ο Τσε Γκεβάρα που χαρακτηρίζεται από πολλούς όχι άδικα ο πατέρας της τρομοκρατίας. Έδρασε τρομοκρατώντας για να επικρατήσει δικαιοσύνη και να εκλείψει η πείνα στις φτωχές μάζες όπως είναι ήδη γνωστό. Οι τρεις αυτοί μεγάλοι ηγέτες υποβιβάστηκαν στην έβδομη τάξη των Λαϊκών με την επιλογή του πολέμου αν και διέθεταν εξαιρετικά δείγματα αρετής και καλοψυχίας. Η επιλογή των φόνων τους υποβιβάζει γιατί πρόκειται για ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ πολύ σοβαρά ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΑ τεραστίου μεγέθους. Η περίπτωση των φόνων εν βρασμό ψυχής επιδέχεται μεγαλύτερη επιείκεια γιατί απλά σε αυτές τις περιπτώσεις ακολουθεί Μετάνοια ενώ στους πολέμαρχους έχει επιλεχτεί η σκληροκαρδία η οποία τους υποβιβάζει τελικά.

Εδώ κάπου αξίζει να αναφερθεί ότι υπάρχει κάποια λεγόμενη Τιμή που λαμβάνουν τα Αξιώματα των Λαϊκών. Αυτή είναι τεσσάρων συνολικά κατηγοριών που δείχνει και μεγαλύτερη Τιμή από τον Θεό ακόμη και σε όσους λαμβάνουν το ίδιο Αξίωμα. Είναι η Τιμές Ιερέα, Δεσπότη, Πατριάρχου και οικουμενικού Πατριάρχου της αιωνίου ζωής.Η Τιμή αυτή περιλαμβάνει την θέση που θα φτάσει κάποια στιγμή ο Λαϊκός που λαμβάνει κάποιο από τα Αξιώματα με άνοδο μιας κατηγορίας κάθε διακόσια χρόνια και εφόσον βέβαια δεν έχει πράξει κάτι κακό στο κάθε χρονικό διάστημα. Η Τιμωρία για μικρά παραπτώματα είναι απλά υποβιβασμός που μπορεί να είναι μόνιμος και ανεξάρτητος από προηγούμενες Τιμές αλλά στο απώτερο μέλλον να υπάρχει εκ νέου άνοδος αν υπάρχει βέβαια Μετάνοια για τα Μελλοντικά αυτά παραπτώματα της αιωνίου ζωής. Η Τιμωρία για πολύ μεγάλα παραπτώματα είναι η ΟΔΥΝΗΡΗ κατάσταση του Τριγμού των Οδόντων.

Γιατί ανακοινώθηκαν τόσο μελλοντικές αποφάσεις και δράσεις

Η εξήγηση είναι απλή και έχει να κάνει με την ΑΠΑΙΤΗΣΗ πολλών Λαϊκών για ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ που εκφράζεται με μορφή αμφισβήτησης του Πατέρα Όλων.

Πρόκειται για την γνωστή ειρωνική ερώτηση από πολλούς:

"Γιατί αφού είναι Παντοδύναμος δεν προστατεύει";

Έτσι μετά τις δυο γνωστές λέξεις (ελευθεροβουλία και αγάπη) που πρέπει να έχει κάποιος όταν προσπαθεί να κατανοήσει την Καινή Διαθήκη πρέπει να ξέρει και να έχει υπόψη του ότι ο Θεός θα ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ αιώνια στον χρόνο που έχει ορίσει και έχει ανακοινώσει στους Αγγέλους Του από την πρώτη στιγμή που ακούστηκε η Καινή Διαθήκη από το Στόμα του Κυρίου δηλαδή τις τρεις μέρες που δίδαξε το Ευαγγέλιο ΧΩΡΙΣ ΑΛΗΓΟΡΙΕΣ στους ανθρώπους που ξύπνησαν για τον σκοπό αυτό αλλά και για να λάβουν ότι δεν είχαν λάβει και λαμβάνουν οι άνθρωποι που φεύγουν από την θνητή ζωή τα χρόνια που ακολούθησαν της Ανάστασης του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού.

Κλείνοντας την ενότητα αυτή θέλω να τονίσω ότι η απόφαση κάποιου να Αμαρτάνει είναι ΕΠΙΛΟΓΗ αυτού και δεν έχει να κάνει με την πεποίθηση ότι μπορεί να Αμαρτάνει αφού κάποτε θα σωθεί. Ο Λόγος του Θεού είναι ΛΟΓΟΣ ΑΓΑΠΗΣ και ΖΗΤΑ να μην πράττουμε ΠΟΤΕ κακό. Έτσι αν κάποιος αποφασίσει να εκμεταλλευτεί την χάρη για να δράσει τώρα γνωρίζοντας ότι θα συγχωρεθεί ούτως ή άλλως καλλιεργεί ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ κακοψυχία και η θέση του θα είναι ΠΟΛΥ κατώτερη(επέρχεται Πτώση) από αυτή που θα ήταν αν διέθετε πλήρη άγνοια. Είναι φανερό ότι η άγνοια αποτελεί μεγάλο ελαφρυντικό αλλά έχει οριστεί και το ύψος ελαστικότητας αυτής που ορίζει και την τελική Κρίση του Κυρίου.

2 σχόλια:

  1. Τι λες αγαπητε....Μα τι ανοησιες ειναι αυτες!!! Τι τρομακτικες ανακρίβειες και ασαφειες ειναι αυτές??
    "Περίπου 10 εκατομμύρια πριν ξεκίνησε η Δημιουργία με τον Λόγο του Θεού να λέει γενηθήτω φως και να γίνεται" ΕΛΕΟΣ!!!! Η ΓΗ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 4.500.000.000 ΧΡΟΝΩΝ ΓΙΩΡΓΗ ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΓΛΥΚΟΧΑΡΑΞΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΣΑΙ ΕΞΕΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ.

    Οι επιστήμονες ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ότι οι χρονολογήσεις που αναφέρονται στην βιβλιογρφία αποτελούν παραμύθια που πείθουν ΜΟΝΟ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΝΟΥ.

    Η χρονολόγηση με την μέθοδο άνθρακα που χρησιμοποιήθηκε στο παρελθόν όρισε αποκλίσεις ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ και μάλιστα ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑ ΜΟΝΟ έγινε σύγκριση με την μέθοδο χρονολόγησης ιστού ανθρώπινου σώματος και η απόκλιση έδειξε διαφορά τριών εκατομυρίων ετών. Αναφέρομαι στον άνθρωπο της Σοβιετικής ένωσης ο οποίος ορίστηκε ότι είναι 150.000 ετών με την μέθοδο ιστού ενώ με την μέθοδο άνθρακα χρονολογήθηκε 3.5 εκατομύρια ετών.

    Φίλε μου
    Τράβα κάνε ένα ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΝΤΟΥΖ και μετά βάλε το κεφάλι σου κάτω από το ζεστό νερό. Έτσι μπορεί να κινηθεί ο ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟΣ ΝΟΥΣ της κεφαλής σου που ορίζεις ότι κατέχει την γνώση όταν ΔΕΝ ΚΑΤΕΧΕΙΣ πόσο κενή είναι η κεφαλή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Συμπαντική φιλοσοφία της απόλυτης πραγματικότητας

Πριν ξεκινήσω αυτήν την πραγματεία θέλω να θυμίσω τα λόγια ενός μεγάλου επιστήμονα που θεωρήθηκε τρελός στην εποχή του, όπως και ο γράφων ...