Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009

H τύχη και η μοίρα

Είναι γνωστές οι αναφορές των αρχαίων στις τρεις μοίρες που όριζαν υποτίθεται την ζωή των ανθρώπων. Δεν θα τις αναφέρω καθόλου γιατί αποτελούν ουσιαστικά ψεύδη και ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΣΒΗΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΜΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΨΕΥΔΗ που τα σχετικά διαδόθηκαν από τον ίδιο τον Δία και θα θυμηθώ ΧΩΡΙΣ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ μερικά από όσα έχουν λεχθεί σχετικά στην αρχαιότητα.

Οι αρχαίοι λοιπόν πίστευαν ότι δεν πρέπει ΠΟΤΕ ο άνθρωπος να περιμένει τα πάντα από τους θεούς και έλεγαν την γνωστή ρήση "Συν Αθηνά και χείρα κινεί". Η φράση αυτή λέχθηκε για πρώτη φορά από το ΑΘΑΝΑΤΟ πλάσμα με μορφή κουκουβάγιας που ονομάζεται Αθηνά την εποχή που βίωνε την Μετάνοια και πριν επιστρέψει στο πλευρό του Θεού. Την εποχή εκείνη η Αθηνά προσπαθούσε για αιώνες να βοηθήσει και να προστατέψει τους Αθηναίους από τον Δία για να ευαρεστήσει τον Θεό και οι προσευχές της όρισαν το γνωστό θαύμα στον Ιερό βράχο της Ακροπόλεως. Είναι το θαύμα το οποίο ορίστηκε από την παρουσία του ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΘΕΟΥ ο οποίος διέταξε τον Δία να ορίσει την επιστροφή των υδάτων στον βράχο, νερά τα οποία όδευαν για να πλημυρίσουν την πόλη της Αθήνας. Φυσικά ο Δίας ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ για να διαπράξει ένα θαύμα παρόμοιο με το οποίο έχει γίνει από τον Αρχάγγελο Μιχαήλ ο οποίος διέταξε να νερά να σταματήσουν. Τότε ο Θεός «διέταξε τα ύδατα όπως επιστρέψουσιν» και σώθηκε η Αθήνα και έπαψε τότε να πιστεύεται ως θεός ο Δίας. Τότε επίσης χτίστηκε και ο Βωμός υπέρ του Αγνώστου Θεού ο οποίος μετονομάστηκε αργότερα των αγνώστων θεών και αυτό για να τιμηθούν τα αποστατημένα δαιμόνια τα οποία ΠΟΤΕ δεν έρχονταν στην Ελλάδα και αφού είχαν μοιραστεί τους λαούς σύμφωνα με τις οδηγίες του Δία ο οποίος ήταν ο άτυπος αρχηγός τους και αφού ο Δίας είχε αφήσει τα ηνία στον κατά πολύ ισχυρότερο από αυτόν Εωσφόρο.

Την εποχή εκείνη οδηγούνταν παρθένες σε ανθρωποθυσίες οι οποίες ανθρωποθυσίες είναι γνωστές τόσο για την αρχαία Αθήνα όσο και σε άλλους λαούς από άλλα αποστατημένα πλάσματα με διαφορετικές μορφές μερικές από τις οποίες μας είναι γνωστές από κάποια Τοτέμ με ζωική μορφή και αναφέρεται μάλιστα και το όνομα του ψευτοθεού στον οποίο γίνονταν παρόμοιες θυσίες παρθένων γυναικών. Αυτός ο φόνος γίνονταν με μια μορφή τελετών και ύμνων που ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΝ ΔΥΝΑΜΕΙΣ σατανιστικής προέλευσης αλλά απλά έχουν γραφεί από τα ίδια τα δαιμόνια και υμνούν τους ιδίους ψευτοθεούς.

Ανάλογα στην αρχαία Αθήνα υπήρχαν μερικοί παιάνες αφιερωμένοι στον Δία που γράφηκαν από τον ίδιο τον Δία και αναφέρονται στην ανθρωποθυσία που θα γίνονταν. Όσοι έχουν μελετήσει τυχαία θα έχουν δει ότι υμνείται ο Δίας στον οποίο θυσιάζεται η ΑΓΝΗ γυναίκα η οποία ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΥΠΟΚΥΨΕΙ στις ορέξεις του Δία ο οποίος συνήθως τις έδιδε ερωτική επιθυμία την οποία αυτές ΑΡΝΟΥΝΤΑΝ γιατί ΗΞΕΡΑΝ ότι πρέπει να φτάσουν αγνές στην πρώτη νύχτα του γάμου με τον σύντροφο που θα επέλεγαν ή θα φρόντιζε ο πατέρας τους να τους βρει. Στις περισσότερες των περιπτώσεων υπήρχε η συναίνεση σε γάμο αλλά συχνά ήταν τα φαινόμενα ενώσεων οικογενειών για απόκτηση μεγαλύτερης δύναμης.

Άλλες φορές τα δαιμόνια οδηγούσαν ανθρώπους και βίαζαν τις παρθένες αυτές που δεν υπέκυπταν στην δαιμονική επίδραση η οποία σήμερα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ και αυτό γιατί πολύ απλά οι δαίμονες ΟΛΟΙ είναι εξόριστοι και απλά υπάρχουν δυνάμεις ευχών που προωθούν το κακό οι οποίες στέλνονται από εκεί τις οποίες ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΠΟΤΕ ο φύλακας Άγγελος να εισέλθουν σε ψυχές και αυτός είναι ο κυριότερος λόγος για τον οποίο έχει οριστεί η συνεχή παρουσία του δίπλα ΣΕ ΚΑΘΕ ΨΥΧΗ την επομένη της στιγμής που είπε ο κύριος "Τετέλεσται". Με την παρουσία του Φύλακα Αγγέλου προσδιορίζεται ΠΛΗΡΩΣ η ελευθεροβουλία και φυσικά οι Ιερείς και πιστοί που λένε ότι ο πονηρός τους ώθησε να πράξουν ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΛΕΝΕ αφού Ο ΠΟΝΗΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΣ είναι ο αίτιος των λαθών και εγκλημάτων τους ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ.

Οι δυνάμεις αυτές που προανέφερα προέρχονται από τις Ασώματες Δυνάμεις που δόθηκαν από τον Θεό στα πλάσματα που έπλασε για να βοηθήσουν στην Δημιουργία και αργότερα για να βοηθούν τους ανθρώπους. Χρησιμοποιήθηκαν για κακούς σκοπούς μετά την αποστασία η οποία ορίστηκε όπως είναι ήδη γνωστό σε πολλούς κύκλους από μία ομάδα δαιμονίων που αρχηγός τους ήταν ο Δίας. Ο Δίας παρέσυρε περίπου 70 χιλιάδες πλάσματα από τις τέσσερις κατηγορίες. Τα περισσότερα ήταν της ίδια κατηγορίας με τον Δία, δηλαδή Μετάρσια και επίσης μεγάλος ήταν ο αριθμός των Πτηνών που αποστάτησαν. Πολύ μικρότερος ήταν ο αριθμός των πολυομμάτων και τα ελάχιστα από τα Εξαπτέρυγα επέστρεψαν όλα μαζί σαν άσωτοι υιοί όταν είδαν τα υπόλοιπα αδέρφια τους ΟΛΑ ΜΑΖΙ να προσεύχονται ΣΑΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ και να τους ζητούν την Μετάνοια και την επιστροφή πλησίον του θεού. Αυτή η προσευχή και η Μετάνοια και το γεγονός της μικρής αποστασίας από την ομάδα αυτή όρισε μεγαλύτερη αγάπη για τα πλάσματα αυτά από τον Θεό που αποτυπώθηκε με μία ΤΙΜΗ η οποία τα έβαλε να στέκουν ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ Του στον Τόπο αναπαύσεως ψυχών και όπου βρίσκεται ΠΑΝΤΑ και ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΠΑΝΤΕΣ η Αγία Τριάδα, χωρία αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχει η απανταχότητα του θεού.

Η προσευχή αυτή των Εξαπτέρυγων που έγινε υπό μορφή μιας τεράστιας ομάδας όρισε και υπήρχε μία ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΥΠΟΚΙΝΗΣΗ ΑΣΩΜΑΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ για να επιτευχθεί ο στόχος.

Έτσι λοιπόν η προσευχή κάθε ανθρώπου αποτελεί μία μικρή υποκίνηση Ασωμάτων Δυνάμεων και αυτός είναι ο λόγος που ζητείται από τον Θεό. Όταν περισσότερες ψυχές ενώνουν ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ τις προσευχές τους τότε η υποκίνηση είναι ακόμη μεγαλύτερη και ανάλογα βέβαια με τον αριθμό των ατόμων.

Η προσευχή κατά την ώρα του φαγητού ορίστηκε και γίνεται για να μην μας βλάψουν οι τροφές οι οποίες εκ των πραγμάτων από την αρχαιότητα είχαν ουσίες που προκαλούν καρκινογενέσεις και ασθένειες και σήμερα υπάρχει η επιβάρυνση από ουσίες που χρησιμοποιεί ο άνθρωπος και μολύνει τις τροφές τόσο κατά την καλλιέργεια όσο και δια μέσω της ίδιας της ατμόσφαιρας η οποία φυσικά δεν είναι πλέον απόλυτα καθαρή. Τα επόμενα χρόνια πιστεύω ότι οι πολιτικές μείωσης των ρύπων και ειδικά το ενεργειακό το οποίο θα απαγκιστρωθεί από το πετρέλαιο θα ορίσει και θα έχουμε πολύ καθαρότερη ατμόσφαιρα. Έτσι θέλω να πω ότι δεν χρειάζεται τόση απαισιοδοξία όση προσπαθούν να μας προσκολλήσουν πολλοί και ειδικά οι οικολογικές οργανώσεις οι οποίες συχνά μολύνουν ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ με τρόπους που οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν όπως πχ η χρόνια χρήση του χαλκού και του θειαφιού η οποία αφήνει υπολείμματα τα οποία ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΝ. Καταστρέφεται το έδαφος με τρόπο που γίνεται ΑΔΥΝΑΤΗ η μετέπειτα καλλιέργεια. Θα προτιμούσα προσωπικά έλεγχο τροφών και μία πιστοποίηση διαφορετική από την προώθηση βιολογικής Γεωργίας με την μορφή που είναι σήμερα και που είναι ουσιαστικά ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΤΡΟΦΗ αμφιβόλου καθαρότητας και αφού δεν ελέγχονται πολλές ουσίες που ελέγχουν οι γνωστές υπηρεσίες του κράτους παίρνοντας τυχαία δείγματα, αλλά ΟΧΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ τις εταιρίες με αποτέλεσμα τυχαία να διαπιστώνονται πολλές από τις νοθείες και όταν θα έρθει η σειρά των νοθευτών να ελεγχθούν.

Περιέγραψα λοιπόν την δράση των Ασωμάτων δυνάμεων που άλλες φορές είναι προς το κακό και άλλες προς το καλό. Ώθηση προς το κακό είναι και η κάθε κακογλωσσιά και κατηγορία που προωθείται προς ανθρώπους και ειδικά οι κατάρες. Οι ψευδοκατηγορίες επίσης αποτελούν ώθηση προς το κακό και τελικά αποφέρουν κακοτυχίες. μερικοί θα έχουν παρατηρήσει πόσο άτυχοι είναι όσοι διαβάλλονται και κατηγορούνται από πολλούς ανθρώπους με αποτέλεσμα η ζωή τους να γίνεται ιδιαίτερα δύσκολη. Η προσευχή σε αυτές τις περιπτώσεις έχει αναιρετικό χαρακτήρα και ουσιαστικά αποτελεί μεγάλη συγκέντρωση Αγγέλων προς όσους ζητούν την βοήθεια των Αγίων μας και η ένωση των προσευχών συχνά ορίζουν την αναίρεση της κακοτυχίας σε κάποιο βαθμό. Σπάνια και όταν οι προσευχές είναι με δάκρυα ψυχής υπάρχει επέμβαση Θεού η οποία εμποδίζει μία κακοτυχία με τρόπο ΜΟΝΑΔΙΚΟ και αφού ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΗ σε πολλούς η επέμβαση Αυτού. Συχνά βέβαια την καλοτυχία την αποδίδουν πολλοί στον Θεό που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΕΜΒΕΙ αλλά αυτή τους η πίστη τους αποδίδει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΛΟΓΙΑ και αφού ο Θεός ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ.

Φυσικά ακόμη και στην ερημιά των μοναχών δεν λείπουν οι ΤΥΧΑΙΕΣ κακοτυχίες που βρίσκουν τους Μοναχούς όση προσευχή και αν έχουν αυτοί. Αυτό συμβαίνει γιατί η προσευχή δεν είναι αυτή που θα φέρει την ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, αλλά εκτός αυτού οι Μοναχοί προσεύχονται ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ξεχνώντας ή ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ για τον εαυτό τους έχοντας φτάσει σε μια κατάσταση πλήρους ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑΣ.

Περιέγραψα λοιπόν τις συνθήκες που ορίζουν την καλοτυχία και την κακοτυχία.

Ο Σωκράτης και ο Επίκουρος μίλησαν πολύ για τον παράγοντα τύχη. Σε κάθε περίπτωση είδαν με αποστροφή το φαινόμενο που θεωρούνταν η μοίρα ως γεγραμμένο και σε κάθε περίπτωση έλεγαν ότι δεν υπάρχει τίποτα το προκαθορισμένο στην ζωή των ανθρώπων την οποία ΟΛΟΙ πρέπει να την ορίζουν ΜΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΘΥΣΙΕΣ με στόχο την ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ του ανθρώπου. Τα σχετικά τα περιέγραψε καλύτερα από όλους ο Κέβης ο μαθητής του Σωκράτη με την γνωστή Κλίμακα την οποία παρέδωσε ΓΡΑΠΤΗ στους ανθρώπους η οποία ουσιαστικά ήταν Η ΙΔΙΑ που αναγράφεται στους Ερμητικούς διαλόγους και φυσικά είναι ΑΥΤΟΥΣΙΑ αυτή που αναφέρεται από τον Άγιο Μάξιμο τον Ομολογητή. Είναι η Κλίμακα του ΕΝΟΣ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑ ΠΑΝΤΩΝ που δόθηκε ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ. ΣΥΝΕΧΩΣ βρίσκω τμήματα της Κλίμακας ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ που μελετώ και φυσικά βλέπω την ΣΥΝΕΧΗ ΣΤΡΕΒΛΩΣΗ που επέρχεται στους αρχαίους διδασκάλους με κορυφαίους τους Βούδα και Κομφούκιο.

Στις Ανατολικές διδασκαλίες συχνά βλέπει κανείς την φράση «Όταν θέλεις κάτι τότε το σύμπαν συνωμοτεί για να το πετύχεις». Ουσιαστικά αυτή η φράση είναι η υποκίνηση των Ασωμάτων Δυνάμεων που υποκινείται από την εσωτερική παράκληση η οποία μπορεί να είναι εσώτερη προσευχή άτυπη ή και πραγματική με την φράση που ΟΛΟΙ ΛΕΜΕ έστω και χωρίς πρόθεση, έστω και αν λέμε ότι είμαστε άθεοι «ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΝΑ ΠΕΤΥΧΩ». Αυτό εννοούν οι ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ που εκμεταλλεύονται τους ζωδιακούς κύκλους και δρουν πίσω από Βουδιστικές αιρέσεις. Στις ανατολικές διδασκαλίες διδάσκεται η αυτοσυγκέντρωση η οποία συμβαδίζει με την προσευχή ή είναι απλά μία διδασκαλία ξεκούρασης του νου η οποία χρησιμοποιείται αναλόγως. Υπάρχουν Βουδιστές δάσκαλοι που προσεύχονται σε στάση αυτοσυγκέντρωσης ακόμη και τρία μερόνυχτα ΔΙΧΩΣ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΡΟΦΗ και αναλόγως οι Μοναχοί της Ορθοδοξίας συχνά αντί να μένουν καθιστοί σταυροπόδι επιλέγουν την προσευχή ΟΛΗ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ γονατισμένοι πάνω σε χαλίκια τα οποία τρυπούν τα γόνατα. Τόσο στις Ανατολικές διδασκαλίες όσο και στην Ορθοδοξία αλλά και σε άλλες Χριστιανικές αιρέσεις υπάρχει πολύ μεγάλη προσευχή η οποία υποκινεί τις Ασώματες δυνάμεις ορίζοντας κατά κάποιο τρόπο τον παράγοντα τύχη.

Στους κύκλους αυτούς πέρασαν ΚΑΚΩΣ θεωρίες οι οποίες ορίζουν ως το μέλλον προγεγραμμένο ενώ στην ουσία του μπορεί σε μερικές περιπτώσεις απλά να είναι προειπωμένο και όπως συχνά ο Θεός προείπε απλά και ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΕ. Αυτό είναι που μπέρδεψε πολλούς καθώς και το γεγονός ότι υπάρχει το Θεϊκό Σχέδιο το οποίο ορίζει την ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ Αυτού για την σωτηρία ει δυνατόν πάντων, κάτι που φυσικά είναι ανέφικτο.

Έτσι λοιπόν υπάρχει η Προφητεία έλευσης του Αντίχριστου και μερικοί θεωρούν ότι ο Θεός προκαθόρισε ως το τέλος του κόσμου τότε αν και ουσιαστικά με τους πολέμους που θα οριστούν από τον Αντίχριστο ουσιαστικά ο άνθρωπος ορίζει την ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ κάθε θνητής μορφής στη Γη και φυσικά ζωή στο διάστημα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ και αυτό θα ορίσει την εξαφάνιση κάθε θνητής μορφής στο σύμπαν ολόκληρο. Τότε ορίστηκε η έλευση του Κυρίου ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ και ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΡΙΨΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ το κακό ορίζοντας την ώρα της αιωνίου ζωής Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ την ύστατη ώρα του τέλους της θνητής.

Θα μπορούσα να γράφω για εβδομάδες περνώντας από το ένα θέμα στο άλλο τα οποία συμβαδίζουν προσπαθώντας να σας δώσω να καταλάβετε την σημασία της έννοιας ΕΛΕΥΘΕΡΟΒΟΥΛΙΑ η οποία δόθηκε ο Θεός καθώς και την ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΑΓΑΠΗ που είναι ο Θεός. Αυτό προσπάθησα να επιτευχθεί με περιληπτικότατο τρόπο στην πραγματεία μου περί Θεϊκού Σχεδίου.

Θα κλείσω μόνο με την αναφορά μία ακόμη Προφητείας η οποία υπάρχει και αναφέρει την παρουσία τριών ζευγών ανθρώπων επιστημόνων στο διαστημικό ταξίδι προς τον Σείριο που όλοι νομίζουν ότι είναι κατοικήσιμος επηρεαζόμενοι από τα ΨΕΥΔΗ του κριαρόμορφου δαιμονίου Σείριος που έδρασε στην αρχαία Αίγυπτο. Αυτός είναι που ονομάτισε έναν πλανήτη κάπου τυχαίο στο σύμπαν για τον οποίο έδωσε ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ συντεταγμένες τις οποίες ήδη γνωρίζουν και τον έχουν βρει οι επιστήμονες. Είναι τόσο μακριά όμως που ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ να μελετηθεί ο πλανήτης αυτός με τηλεσκόπια και μία διαστημική αποστολή θα ήθελε μερικούς αιώνες για να φτάσει εκεί με αποτέλεσμα ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ να μην μάθει την απόλυτη αλήθεια σύμφωνα με την οποία ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ που να είναι κατοικήσιμος στο σύμπαν και αυτό γιατί η Δημιουργία όρισε ζωή ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΓΗ γεγονός που ήταν επώδυνο για τον Θεό και πατέρα Πάντων γιατί ΠΡΟΓΝΩΡΙΖΕ πόσο κακό θα γεννηθεί εδώ στη Γη, εξαιτίας της ελευθεροβουλίας που δόθηκε στους αποστάτες και στους ανθρώπους. Επειδή ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΠΟΤΕ να εμποδίσει την ελευθεροβουλία όρισε για το μέλλον ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΔΙΚΙΩΝ και συνθήκες λειτουργίας μίας ΤΕΛΕΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ στην οποία κάθε αποστασία θα οδηγεί στην ΥΣΤΑΤΗ ΤΙΜΩΡΙΑ που αναφέρεται στην Αποκάλυψη η οποία είναι ο Τριγμός των οδόντων κατά την οποία οι ψυχές σκίζονται στα δύο και ζουν αιώνια ΠΟΝΟ ΨΥΧΗΣ. Αυτό ισχύει ακόμη και για τα αθάνατα πλάσματα τα οποία σε περίπτωση που αποστατήσουν εκ νέου ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ και αφού ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ έχουν βιώσει μία στιγμιαία κατάσταση της ΥΣΤΑΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ και την οδυνηρότητα αυτής.

ΚΑΝΕΝΟΣ λοιπόν η μοίρα δεν είναι προκαθορισμένη από τον Θεό να τιμωρείται ή να δοκιμάζεται με ασθένειες και κακουχίες όπως λένε πολλοί πατέρες της εκκλησίας μας. Απλά ο Θεός θέλει ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ να αντέχουμε τις ψυχικές δοκιμασίες που ορίζονται ΤΥΧΑΙΑ και ανάλογα με συνθήκες στις οποίες ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ παρά ΜΟΝΟ για να αναιρέσει τυχόν κακό και ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΙΤΗΣΗ δια μέσω ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΔΑΚΡΥΩΝ.

ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ο Θεός δεν όρισε να οδηγηθεί σε κόλαση και όποιος το πιστέψει αυτό θεωρεί ότι ο Θεός δεν είναι αγάπη κάτι που είναι ΑΤΟΠΟ γιατί απλά σε μία τέτοια περίπτωση θα ήταν άδικος.

Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΔΙΚΑΙΟΣ και απλά εμείς ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ και φυσικά ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ με τον ατελή νου που διαθέτουμε να αντιληφθούμε την δικαιοσύνη Αυτού, κάτι που θα το κατανοήσουμε ΜΟΝΟ την ύστατη ώρα της θνητής μας ζωής ή καλύτερα κατά το πέρασμα στην αιώνιο ζωή το οποίο για τους περισσότερους θα γίνει μετά την Δευτέρα Παρουσία του Κυρίου στην Γη.

Έρχονται λοιπόν οι ΑΓΥΡΤΕΣ και ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ που διαπραγματεύονται το ΑΙΣΧΟΣ της αστρολογίας και μας λένε ότι η θέση των άστρων και άλλες αηδίες επηρεάζουν την ζωή μας. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ άψυχα υλικά τα οποία οι περισσότεροι δεν είδαν και ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΝ ΠΟΤΕ να επηρεάζουν την τύχη και να ορίζουν την μοίρα τον ανθρώπων.

Αν η ζωή του ανθρώπου ήταν προκαθορισμένη τότε ο Θεός δεν θα είχε λόγο να ορίσει την Μετάνοια για κάτι που ο ίδιος όρισε να πράξουν κατά τα λεγόμενα ορισμένων και αυτό γιατί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΟΣ ώστε να ζητεί αγάπη και να ορίζει ανθρώπους να φέρονται με μίσος. Αυτός είναι ένας ΨΕΥΤΗΣ ΘΕΟΣ και φυσικά τέτοιοι ψευτοθεοί ήταν ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΗΜΕΝΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ που υπόσχονταν ότι θα βοηθήσουν και οδηγούσαν τους ανθρώπους σε τεράστια απογοήτευση αποδίδοντας τις πράξεις τους στον Θεό.

Ο Θεός έδωσε ΕΛΕΥΘΕΡΟΒΟΥΛΙΑ στους ανθρώπους και εδώ φαίνεται πόσο άσχετοι και αστόχαστοι μα ΚΥΡΙΩΣ ΑΝΟΗΤΟΙ είναι αυτοί που κατηγορούν τον Θεό για τα εγκλήματα των ανθρώπων που γίνονται στο όνομα των θρησκειών και τελικά στο όνομα του Θεού.

Εγκλήματα αυτής της μορφής γίνονται και από τους μουσουλμάνους οι οποίοι φέρουν τεράστιες προσευχές οι οποίες είναι προς το κακό και υποκινούν με τον ίδιο τρόπο τις Ασώματες Δυνάμεις για την πραγμάτωση του κακού σκοπού τους ζητώντας από τον Θεό να τους βοηθήσει να πράξουν το κακό. Βέβαια ο Θεός άμεσα ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ την ελευθεροβουλία τους αν και κάποιες στιγμές συγγενικά πρόσωπα ζητούν ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ να βοηθήσει ο Θεός να σταματήσουν τα εγκλήματα, και έτσι πότε-πότε δίνεται μετάνοια σε αυτούς και ακολουθεί αγγελική επικοινωνία κατά την οποία οδηγούνται ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ και γίνονται κρυφοχριστιανοί. Σήμερα ανεπίσημες πληροφορίες λένε ότι το 10 % του πληθυσμού της Τουρκίας είναι κρυφοχριστιανοί που ΒΑΠΤΙΣΤΗΚΑΝ ΚΡΥΦΑ Ορθόδοξοι ή Καθολικοί όπως και οι τρεις δημοσιογράφοι που δολοφονήθηκαν στην Τραπεζούντα από τους Γκρίζους Λύκους πριν λίγα χρόνια.

Επίλογος

Κλείνω λοιπόν συνοψίζοντας και λέγοντας ότι η τύχη ΥΠΑΡΧΕΙ. Είναι ένα σύνολο συμπτώσεων που όταν ευνοούν λέγονται τύχη ενώ όταν γίνεται το αντίθετο τότε λέγεται κακοτυχία. Οι προλήψεις και οι προκαταλήψεις είναι στοιχείο που ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΟΡΙΖΕΙ την τύχη και ως Γιώργης εγώ θεωρώ ότι είναι ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΟΗΤΟΥΣ. Δεν μπορεί λογικός άνθρωπος να πιστεύει ότι επειδή το βράδυ θα κοιμηθεί στην δεξιά του πλευρά τότε στις εκλογές θα κερδίσει η δεξιά ή αν κοιμηθεί αριστερά θα κερδίσει η αριστερά. Ανάλογα ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ που πωλούνται ως τυχερά είναι από ΑΓΥΡΤΕΣ και αναφέρομαι σε διάφορα κοσμήματα και άλλες αηδίες οι οποίες πείθουν τους προληπτικούς να τις αγοράσουν και έτσι ξοδεύουν ΑΣΚΟΠΑ ΧΡΗΜΑΤΑ σε αντικείμενα που ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.

Ανάλογα μοίρα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟ που να αφορά την ζωή του ανθρώπου και κάθε επέμβαση Θεού η οποία ενδεχόμενα θα αλλάξει την λεγόμενη μοίρα του ανθρώπου θα οριστεί από προσευχή του ανθρώπου και άρα θα είναι γεγονός που επιτελείται ΠΑΝΤΑ με γνώμονα την ελευθεροβουλία και την θέληση του ανθρώπου αφού το θέλημα Θεού είναι ΜΟΝΟ Η ΑΓΝΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΑ ΑΓΑΠΗ στην οποία για να φτάσει κάποιος συχνά απαιτείται η Μετάνοια την οποία ζήτησε από την πρώτη στιγμή που αποστάτησε πλάσμα και ορίστηκε ως μέσο ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ στην αθανασία για τον άνθρωπο μετά την τιμωρία του Προπατορικού αμαρτήματος ή καλύτερα την προκαταβολική τιμωρία του ανθρώπου για αμαρτήματα που ούτως ή άλλως θα διέπραττε και αφού ο Θεό ΠΡΟΓΝΩΡΙΖΕ τι θα συμβεί.

Οι επεμβάσεις Θεού που προανακοινώθηκαν όπως και η έλευση Κυρίου ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΑΝ προκαθορισμό του μέλλοντος αλλά όρισαν συνθήκες κατά τις οποίες καλλιεργήθηκε ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΓΑΠΗ από πολλούς στους χρόνους που ακολούθησαν της Σταύρωσης και αφού αντίθετα με ότι κατηγορούν οι άθεοι και οι ΑΝΙΔΕΟΙ ο Χριστιανισμός καλλιέργησε την αγάπη όσο ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ γεγονός που φαίνεται ακόμη πιο πολύ στην Ελλάδα που αν και έχει μειωθεί το φαινόμενο, καλλιεργήθηκε όσο ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ το φιλότιμο και η φιλοξενία, αξίες και αρετές που είχαν καλλιεργηθεί από την αρχαία Ελλάδα σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Άρα λοιπόν ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ τίποτα το προκαθορισμένο που να ορίζει την μοίρα του ανθρώπου αν και συχνά υπάρχει προειπωμένο το οποίο απλά προλέγει το μέλλον ορισμένων ανθρώπων με μορφή ονείρων αλλά και λόγων κυρίως Αγίων. Αυτό έχει επιτραπεί από τον Θεό σε αγνές ψυχούλες ή σε ψυχές εξαιρετικά αμαρτωλές που έχουν μετάνοια για να οδηγήσει τους οικείους του ο Κύριος επίσης σε Μετάνοια και για να επιτευχθεί μία πολύ μεγαλύτερη αγάπη από και προς τον ΕΝΑ ΘΕΟ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑ ΠΑΝΤΩΝ δηλαδή την Αγία Τριάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συμπαντική φιλοσοφία της απόλυτης πραγματικότητας

Πριν ξεκινήσω αυτήν την πραγματεία θέλω να θυμίσω τα λόγια ενός μεγάλου επιστήμονα που θεωρήθηκε τρελός στην εποχή του, όπως και ο γράφων ...